contact
home

Zekerheid voor de klant

Je doet je uiterste best, je werkt in een goed team, neuzen dezelfde kant uit. Je wilt dat de klant dat weet, want je wilt vooruit. Maar ja, hoe hoort men jou nog tegenwoordig? Hectische wereld, toch? Iedereen die iets wil verkopen beweert dat te doen tegen ongekend gunstige voorwaarden. "Beste keus, u zult er spijt van krijgen mocht u anders beslissen."

Prop Tuinen stopt haar energie in concrete en duidelijk meetbare zaken die een klant als u en ik belangrijk vinden. Want alleen de intentie om "je best te doen" is lang niet voldoende, het draait uiteindelijk om een positief resultaat.

Bestaande relaties optimaal bedienen is belangrijker dan koortsachtig zoeken naar nieuwe opdrachtgevers. Vooral in de hoveniersbranche (bij uitstek een via-via wereld) moet je het hebben van tevreden klanten. 

Met Groenkeur hebben wij een flinke stok achter de deur: een onafhankelijke instantie die controleert of wij de kwaliteit die we de klant beloven ook wel waar maken. Elke opdracht weer.

En kwaliteit heeft niet alleen te maken met het direct zichtbare resultaat dat wij bij onze klanten achterlaten. Zaken als duidelijk schriftelijk vastleggen van afspraken met de klant, veiligheid en welzijn van personeel, verstandig omgaan met milieu, continu investeren in mensen door o.a. aanbieden van opleidingen......het hoort er allemaal bij.

Mochten er geschillen ontstaan tussen u als opdrachtgever en de tuinaannemer, dan kunt u aankloppen bij Groenkeur voor een objectief en eerlijk oordeel.

Meer gedetailleerde informatie? Klik op onderstaand logo.

beeldmerk_Groenkeur.gif

Prop Tuinen is ook VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Belangrijk voor bedrijven en instellingen die hoge eisen stellen.

logo_vca.gif