contact
home

....het hoeft niet bij dromen te blijven

Dromen is leuk....maar is het niet nog veel leuker om een droom werkelijkheid te maken?

Een goed ontwerp is de basis voor een geslaagde tuin. Het tuinplan moet daarom allereerst en vooral een vertaling zijn van de wensen van de tuinbezitter. Maar de veeleisende tuinbezitter mag meer verwachten. En terecht, want de mogelijkheden zijn enorm. Uit het tuinplan moet ook de nodige vakkennis, creativiteit, gevoel voor ruimte en sfeer blijken en mogen praktische zaken niet uit het oog verloren zijn.

Stap voor stap naar uw ideale tuin. Welk soort tuin past bij u qua sfeer en qua gebruik? Bent u zich bewust van de verschillende mogelijkheden? Van welk budget gaan we uit? Heel veel vragen voordat het eerste idee op papier kan ontstaan. Een goed overleg is hierbij de sleutel tot succes. Overleg tussen u en onze ontwerper. Dat moet 'klicken'.

Tijdens het orienterend gesprek wordt u geinformeerd over het gehele proces vanaf eerste schets tot en met de eindoplevering. "Ik wil een nieuwe tuin, maar hoe gaat dat nou in z'n werk bij Prop Tuinen?" Daarop krijgt u een helder antwoord. Tevens zult u een stukje van onze bedrijfsfilosofie bemerken: gestructureerd werken en stap voor stap naar kwaliteit.

U maakt uw wensen en eisen met betrekking tot de inrichting via een vragenlijst kenbaar. Zo wordt er niets vergeten en kunt u rustig over bepaalde zaken nadenken.

Weet u niet precies wat u wilt, twijfelt u nog? Onze tuinspecialisten zorgen voor een stukje bewustwording door verschillende oplossingen met u door te nemen. Daar nemen we de tijd voor, want we willen niets liever dan dat u ook na vele jaren nog volmondig kunt zeggen: "Ja, ik ben blij dat ik toen samen met de mensen van de firma Prop tot dit resultaat gekomen ben!" Dat is namelijk de beste reclame voor ons bedrijf en een zekere waarborg voor continuiteit.     

Onze ontwerpen worden steeds gemaakt binnen de omlijsting die de klant aangeeft. Natuurlijk....de tuinbezitter heeft het voor het zeggen. We streven echter altijd naar verfrissende, originele en aansprekende creaties. Praktisch in gebruik, fraai voor het oog. Met stijl, met sfeer. Te ver gezochte oplossingen voldoen niet. Dan durven we ook gerust "nee" te zeggen. Kwaliteit voorop, op alle gebied.   

Afbeelding1.jpg  

Afbeelding2.jpg