contact
home

Verleng de levensduur van uw tuin

Een tuin kan qua indeling, materiaalgebruik en beplanting nog zo fraai zijn opgezet, ontbreekt het aan regelmatig en verstandig onderhoud dan komt het geheel qua aanblik en beleving ´niet meer uit de verf´. Hierdoor zal niet alleen het dagelijks plezier dat u aan een buitenruimte kunt beleven stukken minder worden maar erger nog, op de lange termijn verkort het de levensduur van de hele tuin. Dat kan voorkomen worden door Prop Tuinen in te schakelen voor eenmalig of regulier onderhoud.

DSC_2532_1.JPG

Ook het onderhouden van een tuin is een stukje maatwerk. Iedere tuin is anders, en ook de eisen die men aan zijn buitenruimte stelt is per tuinbezitter anders. De een wil bij wijze van spreken alle grassprieten in de juiste richting, de buurman voelt zich prettiger in een wat wildere, nonchalantere groenomgeving.

Prop Tuinen stemt het onderhoud van de tuin af op u. Dat kan in de vorm van een jaar- of meerjarencontract. U geeft aan hoe u de tuin wenst, wij zorgen daarvoor. U heeft er dan net zoveel omkijken naar als u zelf wilt.

Ook opknapbeurten op afroep zijn natuurlijk mogelijk. Veel mensen kiezen ervoor om de vakhovenier een aantal malen per jaar in te schakelen. Dit garandeert niet alleen dat het groen in uw tuin in optimale conditie blijft - het behoud van uw tuin - maar bovendien maakt het de arbeid die u zelf wilt uitvoeren gemakkelijker en lichter.

Laat bij voorkeur de volgende onderhoudswerkzaamheden aan ons over:                     

die ingrepen waarvoor specifieke vakkennis en ervaring nodig is   (denk daarbij bijvoorbeeld aan snoeiwerk, vijveronderhoud, boomverzorging)             

* werkzaamheden die u enorm veel moeite en soms zelfs uw gezondheid kosten, terwijl die met de juiste gereedschappen/machines en speciale hulpmiddelen efficient en bijna moeiteloos uitgevoerd kunnen worden                             

Twijfel niet en maak een afspraak wanneer u wilt weten hoe Prop Tuinen u kan bijstaan met het verzorgen van uw buitenruimte. Vrijblijvend en informatief.