contact
homeBedrijfstuin als visitekaartje

Prop Tuinen heeft een groot aantal klanten in de zakelijke markt. Deze bedrijven kiezen voor een specialist bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van hun bedrijfstuin. Zij weten dat de buitenkant van hun pand medebepalend is voor hun imago. Een mooie bedrijfstuin verhoogt de representatie en uitstraling. Afgerond met een aansprekend kunstwerk is de tuin het visitekaartje van het bedrijf.

Steeds meer ondernemers erkennen dit en weten ons werk goed te waarderen. Er zijn vele aansprekende voorbeelden van bedrijfstuinen welke wij hebben ontworpen, aangelegd en onderhouden.

Gecertificeerd

Prop Tuinen maakt bij het ontwerp gebruik van een tuinarchitect en biedt alleen planten aan van topkwaliteit die afkomstig zijn van vakkundige kwekers. Onze NEN-ISO 9001 certificering staat borg voor kwaliteit.

Ecologisch groenbeheer

Ecologisch groenbeheer en onkruidbestrijding zijn taken die u van ons mag verwachten. Borstelmachines en onkruidbranders kunnen desgewenst ingezet worden om parkeerplaatsen en wegen rond het bedrijf op milieuvriendelijke manier te lijf te gaan