contact
homeIn 2006 is de afdeling Prop Tuinen ontstaan en begonnen met 4 hoveniers in de uitvoering. Nu, bijna 5 jaar later werken we in het hoogseizoen vaak met zo'n 12 mensen. Ons eigen team nog versterkt met 2 of 3 man inhuur. Dit om de grootste drukte op tijd de baas te kunnen. Het is uiteraard fijn om te merken dat we de afgelopen jaren veel nieuwe klanten hebben kunnen verwelkomen en in veel gevallen ook hebben kunnen houden. Om de kwaliteit en service zoals deze mensen van ons gewend zijn te kunnen handhaven (en deze niet evenredig met de groei van het bedrijf minder te laten worden) is onze ploeg versterkt.

Juliën gaat de uitvoering van de diverse projecten voor zijn rekening nemen. Projecten plannen en begeleiden/aansturen, materialen bestellen, contact met de opdrachtgever etc. Marcel krijgt zo meer ruimte voor ontwerpwerk, calculaties en offerte's maken, een stukje aquisitie en overige bedrijfsvoering. 

Juliën heeft de nodige werkervaring in siertuinen en volgt momenteel een hbo-studie management. Hij is vriendelijk, klantgericht en bovendien super-gemotiveerd.

Welkom Juliën, we zijn blij dat je er bent!!